24 июл 2019

Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut...

George Simion
2:57
19 КОММЕНТАРИЕВ
Lidia Moraru
Lidia Moraru
bravo patriotor romini de pe ambele maluri ale Prutului.Unireeee
Larisa Dachi
Larisa Dachi
bravo sa traiti romani
Nicu Diaconescu
Nicu Diaconescu
cinste vouă! dacă un sfert din români ar fi ca voi, astăzi am fi departe........
Nicu Diaconescu
Nicu Diaconescu
totul trebuie să plece de jos, căci cu politicienii ne-am lămurit....cu un președinte care pupă mâna rușilor și un altul care pupă mâna sataniștilor noii ordini mondiale, unirea nu se va face niciodată. dar noi, cei mulți, putem urni căruța din loc!
Pasat Andrei
Pasat Andrei
Da voi mai Nicule,pupati mina americanilor si ma intreb undei deferenta.Ori ce se petrece la voi in tara nu vedeti,la vecini sa bagati nasul cu mult e mai interesant.
Andrei Cucos
Andrei Cucos
Si care din cei ce pupa mâna americanilor o duc rău????Mai bine lor,decât rusilor,la care le pupam de 200.de ani,si tot cea mai săracă tara am rămas!!
Pasat Andrei
Pasat Andrei
Andrei eu am lucrat in romaniea,si am vazut ca multe sate o duc foarte rau,ca saracii romini cu lacrimi in oci il pomenesc pe Ceusescu.E clar ca tu ai sa spui ca asa ceva nu poate fii.Da cu parere de rau asa este.
elena efros
elena efros
BRAVO GHEORGHE, ÎMPREUNÀ CU TOŢI ACEI DIN JURUL TÂU, DUMNEZEU SÀ VÀ BINECUVÂNTEZE LA DRUMUL CEL MARE ŞI SÀ AJUNGEM LA UN BUN SFÂRŞIT!!! Şi Noi VÀ SUSŢINEM DE AICI DE DEPARTE, SÀ DÀM MÂNA FRATE CU FRATE....🇷🇴
Andrei Cucos
Andrei Cucos
Iar eu stau mai mult timp in Romania, ba chiar am și pensie minimă, care acuma au făcut-o 640 lei,pe când pensia de bază de la noi o am de 200 lei*) ,așa că nu vorbesc din vânt.Da sunt probleme și -n România,și încă f. multe,dar nu se compara că la noi..
Andrei Cucos
Andrei Cucos
Și chiar cred,că numai UNIREA ne va salva,dar din păcate populația noastră nu-i conștientă!!Vor săraci și suverani,de parcă după unire vom fi robi!!E o demagogie de-a hoților că Dodon,și multi guvernanți!!Numai oamenii simpli pot sa faca ceva schimbări!!!
Pasat Andrei
Pasat Andrei
Сum poate sa ne salveze ei pe noi,daca singuri nu pot scapa de saracie.Si de ce la ce-i veniti din alte tari Europa le plateste peste 640 de euro da la saraci romini 640 de lei.Populatiea noastra i-si dau bine seama ca salvarea e numai in noi singuri.Moldoveni sint un popor muncetor,si daca nu ne strica fabricile uzinele noi am vrut sa traim mai bine.
Andrei Cucos
Andrei Cucos
România ca si Moldova a fost influentata de sovetici,si ca si toate republicile socialiste traiesc greu!!Iluzia ca am trait bine e o amageala,deoarece noi nu stiam ce se face in exterior,cum se dezvoltau asa zisele tari capitaliste !!!Insa RO e pe calea schimbarii si debarasarii de sistemul comunist,pe cand noi traim tot dupa sistemul vechi,ba chiar au aparut hoti mai multi,si schimbari spre bine nu se asteapta,dar nici nu ai cu cine le face!!
Pasat Andrei
Pasat Andrei
Eu in1986 am avut ocaziea de a ma duce in Bulgariea,care tot a fost influentata de sovetici cum spui singur.Dar acolo am vazut o tara,frumoasa, dizvoltata,si stii ce-i mai interesant ce-mi spun prieteni mei de acolo.Ca tara lor acum o ramas de risul lumii si una dintre cele mai sarace,dupa Romaniea.Asa ca sovetici nau nemic cu acasta.
Nicu Diaconescu
Nicu Diaconescu
prietene, ești prost. cele mai sărace țări din europa sunt cele din est. adică cele călcate de tancul sovietic.e așa de greu de înțeles?
Pasat Andrei
Pasat Andrei
Sa fac si eu, acum pacat.... Sa-ti spun ca nu esti educat,cuvintul prietene nu are acuma nici un rost,eu mi-am spus parerea dar tu mai facut prost.De ce,de ce tu spui parerea ta si nui dai voe si lu altuiea, sa spue fiecare parerea lui ci-ar tiea de nu iti place.
JG Zaporojet
JG Zaporojet
Risuri
JG Zaporojet
JG Zaporojet
Gura muist tradator oae proasta zombata esti tu si risul ista de simion ... om mai fals si viclean greu de gasit ...PE FRUNTEA ARE SCRIS CU TIPAR < T R A D A T O R >
JG Zaporojet
JG Zaporojet
Trebuie sa fii un sacal izgoit sa ai asa tirfa de idol ca simion ...
JG Zaporojet
JG Zaporojet
Is stampati la creer al de diaconescu is o turma de lepadaturi invertebrate care se copie pina la mici anunte ... nu accepta nici o parere ne mai vorbind o idiologie diferita de unirea sizofrenica ...

Раскадровка

Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut...
Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut... Видео: Și am venit să te salut fratele meu de peste Prut...