Подборка: Новости Молдовы, 24 июл 2019

Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu!

0:45
17 КОММЕНТАРИЕВ
Леонид Кулев
Леонид Кулев
DOLOI PODSTAVNUIU SHKURU
Maxim Olga Turcan
Maxim Olga Turcan
Pe 13 noiembrie,conteaza Igor Dodon.
Croitor Ion Larisa (vlas)
Croitor Ion Larisa (vlas)
Da deam nici nai pe cine vota acolo toti sint niste. Porci adevarati
arina stefirta (vlas)
arina stefirta (vlas)
жос мая санду
Luminita Vlas
Luminita Vlas
Песте дой ань по Молдове будут бегать педерасы, беженцы и румыны. А молдавская земля продана иностранцам. ЖОС САНДУ и из какой чёртовой табакерки ты выскочила?
Иван и Татьяна Д С О
Иван и Татьяна Д С О
не т пите она на продаст
Croitor Ion Larisa (vlas)
Croitor Ion Larisa (vlas)
Ага .....первая и продаст..сука
MARIANA PATRAS (MOLDOVAN)
MARIANA PATRAS (MOLDOVAN)
Pentru Dodon
Dima♥ Madalina
Dima♥ Madalina
Dadon e tirfa lu plaha
Дмитрий и Ирина Гордаш
Дмитрий и Ирина Гордаш
додон и только !!!!
Ника Пигач (Лозюк)
Ника Пигач (Лозюк)
Sandu nu e mai buna,la fel sub Plahish!
Dan M
Dan M
Ce-i care voteaza cu Dodon nu pot spune macar un singur motiv ferm de ce o fac, anunta niste informatii false despre ca Maia va aduce sirieni sau ea este mason etc, hai sa punem punct la toata dezinformarea aceasta masoni sunt persoane influente la nivel extrem de inalt departe de nivelul Moldovei, ei influenteaza alegeri prezidentiale din SUA sau alte tari mari si nu Moldova o tara nesimnificativa, referitor la arabi noi nu suntem inca Europa si suntem departe de a fii inclusiv daca vine Dodon, astfel noi nu primim nici un fel de sirieni si chiar daca I-am primi ei nici pe departe nu-s interesati de Moldova noastra saraca.
Корнел Врабие
Корнел Врабие
Cum poate decice viitorul nostru o persoana care nici macar nu are idee ce inseamna familie ? nu stie si nici nu a trecut prin nopti nedormite, scutece scumpe pe care nici nu ti le poti procura, serile si nopti la pregatirea copilului la gradinita la scoala... pregatirea lucrarilor timpite de toamna pentru gradinite... cum poate Maia Sandu sa decida de ce noi avem nevoie daca ia singura nici habar nu are cum e sa cresti un copil. Daca ea nu a fost in stare, sau nu a vrut sa aiba alte griji de cineva decit numai de ia singura.... nu sia legat viata de nimeni si a hotarit ca nu are nevoie de stresuri ..... cum puteti voi sai incredintati viata voastra si a copilului vostru acestei persoane !!!! eu nu !
Croitor Ion Larisa (vlas)
Croitor Ion Larisa (vlas)
Bine. Dar in asa caz haide-ti sa il votam pe plahatniuk........
Katerina Petrov
Katerina Petrov
Leai pus macaroane
Ludmila Z
Ludmila Z
Esim cu totii si votam Igor Dodon presedintele tarii
Ludmila Z
Ludmila Z
Sandu duce in eroare cetatenii pina acum zicea ca face unirea cum ajunge la guvernare scoate icoanele inchide religiea

Раскадровка

Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu!
Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu! Видео: Pe 13 noiembrie votează Maia Sandu!