23 июл 2019

Chirtoacă rămâne la Primărie

Nicolae Petrov
3:13
17 КОММЕНТАРИЕВ
G F
,,cum se spune i-am rupt"
Elisa Beta
Elisa Beta
БРАВО ДОРИНЕ---КАПУЛ СУС
V V B
V V B
Bravo!!!!
Nadejda Ciobanu(Usurelu)
Nadejda Ciobanu(Usurelu)
bravo Chirtoaca bravo
JÂNEA „„„„
JÂNEA „„„„
dodon mai șteargâ mâliga de pe bot,noi am cîștigat
Ekaterina Georgita
Ekaterina Georgita
Cirtoaca nu te temi ea sama ca te vor inpusca ca faci asa mare veselie
††C††​ ††​D††
††C††​ ††​D††
BRAVO DORINE!!!!
💞Margarita 💅💫Braga
💞Margarita 💅💫Braga
Bravooooo kirtoaka. Dracu ciala di dodon kiar ca parcai un gandon
D V
D V
aha multumecs
D V
D V
bravo CHERTOKA
Vitalie Ţepotei
Vitalie Ţepotei
Dodon la gunoi
Octavian™ Godonoga
Octavian™ Godonoga
Imi cer scuze de comentariu nu la tema Aveti probleme cu notebook-urile mai ales pe timp de vara cindsunt cel mai des afectate de supra-incalzire. Ofer servicii de curatire de praf si schimbarea termopastei la un pret avantajos.+ schimbare windows, instalare softwere (programe), configurare router Wi-Fi,crearea partitiilor pe HD, recuperarea informatiei de pe HD (numai la notebook). Si alte servicii tehnice la preturi avantajoase.pentru contacte si alte detalii scrieti-mi in privat.Numai in Chisinau!
NICU LOZOVANU
NICU LOZOVANU
sus chirtoaca bravo vad ca alde ondon au niste mutre de casimsot parca io busit tgrenu asa le trebu si mai rau
††C††​ ††​D††
††C††​ ††​D††
RIE ESTE DODON CU TOATA ECHIPA LUI,
Ш Б
Ш Б
Выборы на кого?!
R M
R M
Ehehei!!!!
lilia bodean
lilia bodean
Cate tururi va mai trebuieste ??? Sa mai scurgeti bani din afacerea asta ??? Banii se pot cheltui pentru ordinea in oras. Duceti-va si prasiti in harman ---- tuturi si tururi ! Apucati-va de lucru !

Раскадровка

Chirtoacă rămâne la Primărie
Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie Видео: Chirtoacă rămâne la Primărie