Подборка: Новости Молдовы, 23 июл 2019

Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă

I D
1:30
12 КОММЕНТАРИЕВ
I D
I D
Primarul capitalei a fost astazi agresat fizic in cadrul sedintei CMC. Acesta a fost lovit de socialistul Ion Ceban, suparat ca edilul i-a aruncat cateva replici. Politia a intervenit, dar scandalul s-a aplanat abia dupa o jumatate de ora.
WASSYLLYSSA HINCU
WASSYLLYSSA HINCU
SOCIALISTII,,,,,,,CULOAREA ROSIE,,CULOAREA SINGELUI ,,,,,,A AGRESIVITATII ,,,,,,,,,,,,CULOAREA DEAVOLULUI ,,,,A CALAILOR,,,,Cind ,,,,,,,,,,,,,,cind oare ???.CIND ???-------V- om scapa de voi ,,,??????
vasiok ion
vasiok ion
Ean uitativa la dinsiI drept se dau de banditi,chiar lumea nui vede ce lepadaduri,vor sa vie la chirma capitalei,care socialist, care comunist carativa din moldova rieelor,cautati scaunele pufoase IN RUSIA care va hraneste.
Extensii unghii Mariana 068856660
Extensii unghii Mariana 068856660
Rahat si bardac a fost in tara asta a noastra si asa va fi nici un pik de rusine nu au potlogari
Natalia Bunescu
Natalia Bunescu
doamne fereste lumia la moldova nau de munca unii nau ce minca da ei sar la batae vor serviciu platit sa aiba de unde fura rusine
Teodor Romanov
Teodor Romanov
Mare mirsav si fascist este acest Chirtoaca o curva romineasca ce doreste sa vinda Tara altora . Niste criminali ce trebue azi INPUSCATI ca mine in Moldova sa fie ordine si pace. Jos alianta si toti criminalii.
Ион Ион
Ион Ион
Да албаштри а куй кулоаре а талхарилор
Teodor Romanov
Teodor Romanov
​Chirtoaca animala mirsava si fascista. afara si la puscarie ca ai destrus MOLDOVA complect cu Filat ,Plahotniuc si intregul clan criminal al aliantei.
Ион Ион
Ион Ион
Да верде а куй кулоаре а дракулуй
vasiok ion
vasiok ion
cine nu va veni toti vor fi curve care cu rominii care cu rusii nu va dati pe fata de la inceput toti is ingeri,dar pina la urma e scotina nu exzista in moldova oameni intelegenti dea face ceva pentru norod,is toti niste mincai.
SS IURA
SS IURA
DODON GANDONU,,,,SHI KU USATII DE CEAPAEV
vasiok ion
vasiok ion
care exsemplu au furat de le ese mintea din cap,si acuma vor cu toti ca sacalii sal sucrume.

Раскадровка

Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă
Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă Видео: Bătaie la primarie! Socialiștii cu Usatîi au sărit la bătaie la Chirtoacă