23 июл 2019

Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare.

Surprize de Vis ( Livrare flori )
3:00
18 КОММЕНТАРИЕВ
((( Alionuşca)))
((( Alionuşca)))
bravo
ДиАНаА 💛
ДиАНаА 💛
Bravo ..asa trebuie ..(iertare)numai iubire voua
Mariana P
Mariana P
bravo
Юлия Пасат
Юлия Пасат
Молодец
Ursachi Elena
Ursachi Elena
Bravo bravo
✔VANEA-Mihaela ✅GÎDEI
✔VANEA-Mihaela ✅GÎDEI
Dar frumos
👑♡vanesa ♡Atiukov
👑♡vanesa ♡Atiukov
tea iertat bravo kam usor ai eait din încurcatură, dar frumos
Valentina Popovici
Valentina Popovici
Da frumos macar si asa tot e inainte bravoooo
Troian Natalia
Troian Natalia
Rari barbati isi cer scuze in ziua de azi?E un gest foarte frumos......!
Maia (Cuciuc) Stajila
Maia (Cuciuc) Stajila
Foarte frumos și plăcut!!! Bravo acestui bărbat, indiferent de ce a făcut, șia cerut iertare fata de toată lumea,,, spre sfârșit sa văzut ca femeia la iertat... Asa ca le urez o familie trainica și fericita!!!
Olea Vrabii
Olea Vrabii
Sa erti nu e tirziu niciodata
Victor Elena Mereuta
Bravo,fiti fericiți️
Roman Anastasia(Chitan)
Roman Anastasia(Chitan)
Foarte frumos...Bravo la acest barbat ca nu a pus in fata mindria ,a facut un gest foarte frumos si plakut ...Rari in ziua de azi asa barbati..Fericire multa ..
👑Oxana Lesan💎
👑Oxana Lesan💎
iertare.iertare alta mai buna nu gaseste rea buna ii a lui.felicitari si fiti tari pina la urma
Галина Балан
Галина Балан
Молодцы !
Ruslan Liudmila Goncear
Ruslan Liudmila Goncear
scatina!!! precit o inselato, da e frumos
pofil inchis
pofil inchis
foarte frumos bravo nu va cunosc dar va doresc o familie fericita si inplinita .miau dat lacrimille
Mitreanu Margareta
Mitreanu Margareta
Da foarte frumos să trăiți multi ani inainte

Раскадровка

Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare.
Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare. Видео: Surpriză din partea soțului pentru a cere iertare.