80-е все сезоны

Miqtë e Engjëllit - Sezoni 2 Episodi 31 Dubluar ne shqip

Miqtë e Engjëllit - Sezoni 2 Episodi 31 Dubluar ne shqip

Длительность: 11:20
ab-filmaa betim
24 июл 2019
ruska mayashvili da oto foladashvili jaivi 5 e turi cekvaven varskvlavebi 2-re sezoni

Ruska mayashvili da oto foladashvili jaivi 5 e turi cekvaven varskvlavebi 2-re sezoni

Длительность: 1:26
ani tsivtsivadze
24 июл 2019
PROFESIONALEBIS CEKVA - 8 TURI CEKVAVEN VARSKVLAVEBI 5-E SEZONI

PROFESIONALEBIS CEKVA - 8 TURI CEKVAVEN VARSKVLAVEBI 5-E SEZONI

Длительность: 2:26
24 июл 2019
♥ Jgufi me-6-e sezoni :Nika ,Zura,Nika ♥ (winasakoncerto repeticia )

♥ Jgufi me-6-e sezoni :Nika ,Zura,Nika ♥ (winasakoncerto repeticia )

Длительность: 20:31
თო დუა
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 2 - Pema e jetes (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 2 - Pema e jetes (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:14
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 1 - Gjuetaret e zanave (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 1 - Gjuetaret e zanave (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:25
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 19 - Ne momentin e fundit (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 19 - Ne momentin e fundit (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:43
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 10 - Kënga e Musës (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 10 - Kënga e Musës (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:12
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 23 - Sfida e magjistareve (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 23 - Sfida e magjistareve (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:30
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 21 - Kulla e kuqe (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 21 - Kulla e kuqe (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:35
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Akademia Mbretërore - Sezoni 1 Episodi 17 - Hoku Dhe Mollët E Helmuara (Shqip)

[Tring Kids] Akademia Mbretërore - Sezoni 1 Episodi 17 - Hoku Dhe Mollët E Helmuara (Shqip)

Длительность: 23:43
Francis Joseph
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 24 - Dita e drejtësisë (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 24 - Dita e drejtësisë (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:02
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 18 - Kutia e Valorit (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 3 Episodi 18 - Kutia e Valorit (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:29
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 23 - Sfida e Blumit (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 23 - Sfida e Blumit (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 22:35
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Akademia Mbretërore - Sezoni 1 Episodi 11 - Rënia e ujkut të lig (Shqip)

[Tring Kids] Akademia Mbretërore - Sezoni 1 Episodi 11 - Rënia e ujkut të lig (Shqip)

Длительность: 23:42
Francis Joseph
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 19 - Në mbretërinë e Dianës (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 19 - Në mbretërinë e Dianës (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 22:52
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 5 - Dhurata e Mitsit (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 5 - Dhurata e Mitsit (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:20
Magicni Vinks
24 июл 2019
(Pjesa 2) [RTK 4] Winx Club - Sezoni 5 Episodi 2 - Ngritja e Tritanusit (DUBLUAR NE SHQIP)

(Pjesa 2) [RTK 4] Winx Club - Sezoni 5 Episodi 2 - Ngritja e Tritanusit (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 13:43
Magicni Vinks
24 июл 2019
[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 21 - Shpella e Sibilës (DUBLUAR NE SHQIP)

[Tring Kids] Winx Club - Sezoni 4 Episodi 21 - Shpella e Sibilës (DUBLUAR NE SHQIP)

Длительность: 23:25
Magicni Vinks
24 июл 2019